Who’s cooking in the kitchen?

Pe Cristina o stiu de prin 2008. Ne-am cunoscut in primul an de facultate cand amandoua eram in cautarea a ceva ce nici noi nu stiam foarte sigur. Aveam planuri sa facem o cariera in PR, sa ajungem in agentii mari.

Pe masura ce timpul a trecut ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat, ne-am imprietenit. Au fost multe seri frumoase petrecute in bucataria ei, multe povesti spuse, multe pareri impartasite, multe confesiuni facute.

Inca de pe atunci stiam de pasiunea ei pentru gatit. Facea asta cu mare drag, era mereu curioasa sa afle retete noi si interesante, isi suna mama pentru a-i cere sfaturi. Pe scurt bucataria a devenit sanctuarul ei, locul unde se simte cel mai bine.

Tenace si ambitioasa si-a urmarit cu mare interes acest hobby, a invatat multe, si-a creat propriul blog pentru a impartasi cu restul lumii retetele ei minunate. De curand a trecut pe .ro (o gasiti aici). Cu un look mult mai profi, carti de vizite proaspat scoase din cuptorul de productie, fotografii foarte misto, entuziasm, pasiune blogul Cristinei ofera fiecarui vizitator delicii culinare care nu doar incanta privirea, dar excita simturile si iti lasa gura apa.

O admir tare mult pe Cristina si cand o sa fiu mare vreau sa fiu asa ca ea!:-)

 


One response to “Who’s cooking in the kitchen?”

Leave a comment